Servicii integrate

Lecții private

Nu știi de unde să începi cu proiectul tău, care este ordinea operațiunilor sau dorești să acumulezi mai multe cunoștințe pe înțelesul tău despre modelarea in 2D sau 3D?

Consultanță și suport

Nu știi de unde să începi cu un proiect complex sau design-ul tău are nevoie de îmbunătățiri?

Tutoriale personalizate

Ai de pregatit un proiect important și nu știi cum să-l realizezi, dar totuși vrei sa înveți cum?

Modelare 3D

Te confrunți cu un desen complex care te pune în dificultate? Sau cu un proiect de dimensiuni colosale și detalii infinite?

Printare 3D

Dorești ca desenul tău de pe ecran să devină realitate?

Cursuri

Vrei să ai parte de un nou început în care să primești o bază solidă de cunoștințe despre modelarea in 2D și 3D unde să ai acces la informație la orice oră din zi și din noapte?

Valorile după care lucrez

De ce să colaborăm?

Am instruit și ajutat peste 100 000 de oameni, atât direct, cât și indirect, am susținut evenimente online pentru alte țări și am ținut seminarii tehnice pe partea de proiectare 3D.

Desene sreative

Scopul meu este o reprezentare 2D/3D a viziunii sau nevoii clienților.

Consultanță superioară

Ofer cursuri, seminarii și lecții private tuturor celor care au dificultăți în modelarea 2D/3D.

Tutoriale & Explicații

Ofer tutoriale de înaltă calitate pentru înțelegerea și aprofundarea cunoștințelor sau pentru a explica cum funcționează un proiect complex.

Încă ai întrebări?

Contactează-mă acum!

Metoda MariusCAD

4 motive să mă alegi

Metoda MariusCAD a dat rezultate mai bine de 2 ani.

Principiul este foarte simplu și extrem de eficient, mai ales pentru cursantii ce nu dispun de mult timp.

Se bazează pe începerea cu exemple practice și simple, apoi trec prin teoria clasică.

De mici am fost învățați să învățăm teorie, apoi să facem exerciții, dar inversând, modul de învățare devine mult mai intuitiv, așa că învățarea modelării 2D & 3D devine mult mai rapidă.

Multilingv

Toate serviciile sunt în limba engleză și în limba română.

Flexibil

Întotdeauna să ne conformăm dorințelor clientului.

Inovativ

Deschiși noilor provocări, indiferent de nivelul de complexitate.

Suport gratuit

Ofer suport gratuit tuturor clienților

5/5
Clienți mulțumiți

Testimoniale

Am fost cursant al lui Marius cu scopul de a-mi însuși aptitudini de baza și care îmi vor ajuta și la job in mediul Inventor.
Marius este o persoana foarte răbdătoare și calma și știe sa explice foarte pe întelesul oricui dorește sa învețe unul din programele din ramura Autodesk și nu numai. De asemenea este foarte atent și grijuliu la nevoile clientului in ideea in care dacă nu ai înțeles o idee o va relua de la capăt de câte ori este necesar pana vei înțelege totul cum trebuie. In urma acestor cursuri am reușit sa îmi depășesc obstacolele pe care le întâmpinam și sa pot sa am o viziune asupra desfășurării lucrurilor in Inventor. Recomand cu încredere!"
bogdan cursant marius cad
Bogdan
Marius este o persoana dedicată in ceea ce face iar acest aspect se cunoaște de la bun început din înregistrările pe YouTube. Explicațiile clare si directe sunt livrate intr-un mod eficient si natural. Știe sa se pregăteasca cu resurse si materiale folositoare pentru lecțiile pe care dansul le preda. Fiind elevul lui am reușit sa capăt cunoștințe importante pentru a putea crea modele in CAD atunci când îmi este cerut o cerința la scoala.
Nu am niciun dubiu in sprijinul pe care el mi-l oferă si știu ca voi ajunge departe in acest domeniu, grație lui Marius!
Albert
Îmi place foarte mult metoda predării folosită de Marius, înteleg foarte bine de la el. Explicațiile lui pot fi pe întelesul tuturor, dar trebuie doar să fii atent și să mai lucrezi acasă, bineînțeles. Este o persoană calmă și răbdătoare, se dedică total proiectării, iar dacă nu ai ințeles, îți poate relua explicațiile. Sunt mulțumită de evoluția mea datorită lui și îi mulțumesc enorm.
Mihaela
Având în vedere că sunt începător în AutoCAD, am tot căutat oamenii de la care aș putea învăța acest program, și spre norocul meu am reușit să dau de Marius Păduraru, un om răbdător, care știe cum să explice pentru a putea înțelege până și cei începători ca și mine.

Recomand cu încredere!
florentin cursant marius cad
Florentin
error: Content is protected !!