Despre

pasionat de programele CAD/CAM de la Autodesk de mai bine de 8 ani

Nr. 1 în România pe suita de programe Autodesk

Drumul meu de la un simplu inginer la început de drum la creatorul de conținut numărul 1 de pe platforma YouTube când vine vorba de suita de programe Autodesk.

mariuscad-despre

Despre mine

Sunt Marius Păduraru, CEO MARCADPRO și te invit să descoperi povestea mea. Totul a început în 2020 cu un set de tutoriale  2D simple în programul Autodesk AutoCAD.

La acel moment eram începător în aceasta industrie a tutorialelor  în limba engleză și limba română, însă cu pasiune și determinare am devenit numărul 1 în România pe suita de programe Autodesk:

Povestea mea

Cine sunt eu?

"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world"

Dintr-un simplu inginer, la început de drum, cu pasiune și determinare am devenit proiectantulformatorul și antreprenorul de astăzi.

Absolvent al facultatii de Constructii si Instalatii Iasi, sectia Instalatii pentru Constructii (Licenta și Masterat), singurele ore de proiectare CAD facute au fost timp un semestru in facultate in programul AutoCAD 2D.

Am fost atras de această arie și mi-am dorit să învăț cât mai multe despre proiectarea în 2D și în 3D.

În prezent știu sa lucrez in 8 programe 2D si 3D și sunt fascinat de acest domeniu. 

Astfel dintr-un simplu canal de tutoriale 2D in AutoCAD, am dezvoltat cea mai mare comunitate CAD in Romania.

Brand-ul “MariusCAD” a dezvoltat peste 200 video-uri pe YouTube și cateva cursuri fulger.

oameni instruiți
0 +
tutoriale gratuite
0 +
proiecte de succes
0 +
clienți mulțumiți
0 +
MariusCAD-profile-picture

În 2020 am început cu câteva tutoriale 2D simple în programul Autodesk AutoCAD și am înființat practic brandul MariusCAD. În cele din urmă, am ajuns la tutoriale complexe postate și personalizate în 3 programe de modelare, comenzi multiple pentru clienți internaționali și diverse evenimente online și offline.

 

A fost o călătorie lungă cu mii, dacă nu zeci de mii de ore investite în cea mai mare comunitate de CAD din România.

 

De-a lungul drumul, am cunoscut sute de oameni noi cu care pot rezona și lucra în prezent, am instruit și ajutat peste 100 000 de oameni, atât direct, cât și indirect, am susținut evenimente online pentru alte țări și am ținut seminarii tehnice pe partea de proiectare 3D.

 

Numărul de diplome și certificări este într-o continuă creștere, precum și dorința mea să învăț cât mai multe despre acest univers fascinant, în care am intrat doar cu un laptop, un creion, câteva foi și o mapă.

 

 

MARCADPRO by MariusCAD

Anul 2021 a adus cu el îmbinarea brandului personal „MariusCAD” cu firma „MARCADPRO”.

Datorită sutelor de clienți mulțumiți și a rezultatelor sale care vorbesc de la sine, compania MARCADPRO a primit în 2022 certificatul „Firmă de încredere”, fiind recunoscută la nivel național și internațional.

Acest certificat este o altă dovadă a calității înalte a tuturor serviciilor oferite.

 

apipa logo marius cad
Compania MARCADPRO face parte din „Asociația Patronală a Industriei Prelucrătoare a Așchierii”.

Asociația include 8 dintre cele mai bune companii din domeniul tehnic din România, unde componenta de proiectare și modelare 3D este reprezentată de compania noastră.

 

Certificat-Firma-de-Incredere_page-0001
Metoda MariusCAD

De ce să lucrezi cu mine?

Metoda MariusCAD a dat rezultate mai bine de 2 ani.

Principiul este foarte simplu și extrem de eficient, mai ales pentru cursantii ce nu dispun de mult timp.

Se bazează pe începerea cu exemple practice și simple, apoi trec prin teoria clasică.

De mici am fost învățați să învățăm teorie, apoi să facem exerciții, dar inversând, modul de învățare devine mult mai intuitiv, așa că învățarea modelării 2D & 3D devine mult mai rapidă.

Multilingv

Toate serviciile sunt în limba engleză și în limba română.

Flexibil

Întotdeauna să ne conformăm dorințelor clientului.

Inovativ

Deschiși noilor provocări, indiferent de nivelul de complexitate.

Suport gratuit

Ofer suport gratuit tuturor clienților

5/5
Clienți mulțumiți

Testimoniale

Am fost cursant al lui Marius cu scopul de a-mi însuși aptitudini de baza și care îmi vor ajuta și la job in mediul Inventor.
Marius este o persoana foarte răbdătoare și calma și știe sa explice foarte pe întelesul oricui dorește sa învețe unul din programele din ramura Autodesk și nu numai. De asemenea este foarte atent și grijuliu la nevoile clientului in ideea in care dacă nu ai înțeles o idee o va relua de la capăt de câte ori este necesar pana vei înțelege totul cum trebuie. In urma acestor cursuri am reușit sa îmi depășesc obstacolele pe care le întâmpinam și sa pot sa am o viziune asupra desfășurării lucrurilor in Inventor. Recomand cu încredere!"
bogdan cursant marius cad
Bogdan
Marius este o persoana dedicată in ceea ce face iar acest aspect se cunoaște de la bun început din înregistrările pe YouTube. Explicațiile clare si directe sunt livrate intr-un mod eficient si natural. Știe sa se pregăteasca cu resurse si materiale folositoare pentru lecțiile pe care dansul le preda. Fiind elevul lui am reușit sa capăt cunoștințe importante pentru a putea crea modele in CAD atunci când îmi este cerut o cerința la scoala.
Nu am niciun dubiu in sprijinul pe care el mi-l oferă si știu ca voi ajunge departe in acest domeniu, grație lui Marius!
Albert
Acum ceva timp cautam o solutie pentru a invata cat mai usor proiectare 3D, asa ca am inceput cautarile unde toata lumea le-ar incepe, pe Youtube, acolo l-am descoperit pe Marius! I-am lăsat un mesaj unde i-am propus si am primit un feedback foarte rapid, iar in scurt timp, deja făcusem primii pași in a învață să folosesc un astfel de program, am primit foarte mult ajutor din partea lui Marius, si mi-a fost extrem de ușor să asimilez informația alături de cursurile lui. Vă recomand cursurile si asistenta lui fără doar si poate, are o experiență foarte vasta in majoritatea programelor CAD, din acest motiv îi este foarte ușor sa găsească soluția ideala pentru nevoile tale!
Alexandru
Alexandru
Recomand cu cea mai mare căldură acest minunat om care, pe lângă faptul ca este un profesionist, te va ajuta și îți va aduce toate soluțiile de care ai nevoie în proiectele tale. Garantat voi colabora și în continuare. Marius este cel mai bun. Îți mulțumesc pentru promptitudine, rapiditate și dedicarea implicării tale în proiectele mele. Încă o dată, mulțumesc!
Marius
Îmi place foarte mult metoda predării folosită de Marius, înteleg foarte bine de la el. Explicațiile lui pot fi pe întelesul tuturor, dar trebuie doar să fii atent și să mai lucrezi acasă, bineînțeles. Este o persoană calmă și răbdătoare, se dedică total proiectării, iar dacă nu ai ințeles, îți poate relua explicațiile. Sunt mulțumită de evoluția mea datorită lui și îi mulțumesc enorm.
Mihaela
Având în vedere că sunt începător în AutoCAD, am tot căutat oamenii de la care aș putea învăța acest program, și spre norocul meu am reușit să dau de Marius Păduraru, un om răbdător, care știe cum să explice pentru a putea înțelege până și cei începători ca și mine.

Recomand cu încredere!
florentin cursant marius cad
Florentin
Marius este cea mai cooperantă persoană, cunoscută de-a lungul timpului. Sunt foarte fericită că am șansa de a fi eleva lui.
Irina
Am avut câteva ședințe cu Marius care mi-au prins foarte bine pentru hobby-ul pe care îl am. Atât de pe YouTube, cât și în ședințele pe care le-am făcut cu el, am învățat multe lucruri noi! Ma bucur că am reușit să învăț de cel mai bun!
Marian
Servicii profesionale, pe intelesul tuturor, multa rabdare, liniste, rezultat garantat. Recomand cu incredere. Foarte multumit de alegerea facuta!
Alina
Un om deosebit, rabdator, care explica foarte bine ceea ce face fiecare functie a programului. Prietenos si glumet in acelasi timp. Il recomand!
Viorel
Recomand!👍👍 Știe foarte bine sa explice și oferă suport chiar și in afara cursului. Ii mulțumesc!
Bogdan
Explicații scurte și clare pe înțelesul tuturor. Recomand!
Raul
Am fost foarte placut surprins de competentele lui Marius in acest domeniu. Faptul ca a reconstruit fidel doua piese tehnice in 3D cu o arhitectura complexa, dovedește faptul ca face aceste lucruri cu mult profesionalism si dedicare. Pentru mine, modelele 3D si printarea 3D a acestora au fost solutia pentru refolosirea cu succes a unui echipament considerat nerecuperabil. Mulțumesc frumos si recomand!
Cristian
error: Content is protected !!