Printare 3D

Dorești ca desenul tău de pe ecran să devină realitate?

Printarea 3D este o metodă simplă și rapidă de a scoate un obiect din mediul virtual și a-l transpune în realitate.

Toți avem câte un obiect pe care dorim să-l desprindem de pe un ecran și să-l aducem la realitate. De acum nu va mai fi un vis, găsești rezolvarea prin acest serviciu.

Avantaje:
– Printare rapidă
– Printare în culoarea dorită
– Modificarea modelului 3D după caz

Încă ai întrebări?

Contactează-mă acum!

Metoda MariusCAD

4 motive să mă alegi

Metoda MariusCAD a dat rezultate mai bine de 2 ani.

Principiul este foarte simplu și extrem de eficient, mai ales pentru cursanții ce nu dispun de mult timp.

Se bazează pe începerea cu exemple practice și simple, apoi trec prin teoria clasică.

De mici am fost învățați să învățăm teorie, apoi să facem exerciții, dar inversând, modul de învățare devine mult mai intuitiv, așa că învățarea modelării 2D & 3D devine mult mai rapidă.

Multilingv

Toate serviciile sunt în limba engleză și în limba română.

Flexibil

Întotdeauna să ne conformăm dorințelor clientului.

Inovativ

Deschiși noilor provocări, indiferent de nivelul de complexitate.

Suport gratuit

Ofer suport gratuit tuturor clienților

5/5
Clienți mulțumiți

Testimoniale

Am fost cursant al lui Marius cu scopul de a-mi însuși aptitudini de baza și care îmi vor ajuta și la job in mediul Inventor.
Marius este o persoana foarte răbdătoare și calma și știe sa explice foarte pe întelesul oricui dorește sa învețe unul din programele din ramura Autodesk și nu numai. De asemenea este foarte atent și grijuliu la nevoile clientului in ideea in care dacă nu ai înțeles o idee o va relua de la capăt de câte ori este necesar pana vei înțelege totul cum trebuie. In urma acestor cursuri am reușit sa îmi depășesc obstacolele pe care le întâmpinam și sa pot sa am o viziune asupra desfășurării lucrurilor in Inventor. Recomand cu încredere!"
bogdan cursant marius cad
Bogdan
Marius este o persoana dedicată in ceea ce face iar acest aspect se cunoaște de la bun început din înregistrările pe YouTube. Explicațiile clare si directe sunt livrate intr-un mod eficient si natural. Știe sa se pregăteasca cu resurse si materiale folositoare pentru lecțiile pe care dansul le preda. Fiind elevul lui am reușit sa capăt cunoștințe importante pentru a putea crea modele in CAD atunci când îmi este cerut o cerința la scoala.
Nu am niciun dubiu in sprijinul pe care el mi-l oferă si știu ca voi ajunge departe in acest domeniu, grație lui Marius!
Albert
Îmi place foarte mult metoda predării folosită de Marius, înteleg foarte bine de la el. Explicațiile lui pot fi pe întelesul tuturor, dar trebuie doar să fii atent și să mai lucrezi acasă, bineînțeles. Este o persoană calmă și răbdătoare, se dedică total proiectării, iar dacă nu ai ințeles, îți poate relua explicațiile. Sunt mulțumită de evoluția mea datorită lui și îi mulțumesc enorm.
Mihaela
Având în vedere că sunt începător în AutoCAD, am tot căutat oamenii de la care aș putea învăța acest program, și spre norocul meu am reușit să dau de Marius Păduraru, un om răbdător, care știe cum să explice pentru a putea înțelege până și cei începători ca și mine.

Recomand cu încredere!
florentin cursant marius cad
Florentin
error: Content is protected !!