Tutoriale gratuite

AutoCAD, Fusion 360, Inventor

Tutoriale gratuite

AUTOCAD

Știați că AutoCAD este cel mai utilizat software de proiectare asistată de calculator (CAD) pentru producerea de desene de arhitectură, inginerie și construcții?

Acest program de desenare asistată de computer este utilizat pentru crearea de planuri pentru clădiri, poduri și cipuri de computer.

În toate aceste playlist-uri puteți găsi tutoriale pentru programul AutoCAD, pentru desene 2D și 3D, prin:

Tutoriale gratuite

Fusion 360

Modelarea cu Fusion 360 este ușoară, simplă, rapidă și suficient de puternică pentru majoritatea proiectelor de design, așa că merită urmărită. Fusion 360 are multe caracteristici standard ale unui program CAD profesional. Dacă doriți să învățați un software CAD simplu, gratuit, dar puternic, Fusion 360 este alegerea potrivită.

În toate aceste playlist-uri puteți găsi tutoriale pentru programul Fusion 360 prin:

Tutoriale gratuite

Blender

Blender este un software versatil de modelare și animație 3D, crucial în industriile creative precum animația, jocurile, arhitectura și designul. Natura sa open-source și caracteristicile puternice îl fac un instrument esențial pentru artiști, designeri și creatori, permițându-le să-și dea viață ideilor cu rezultate vizuale impresionante.

În acest playlist, puteți găsi tutoriale pentru programul Blender în limba engleză.

Tutoriale gratuite

Inventor

Autodesk Inventor este util pentru a ajuta la prototiparea obiectelor, iar asta depășește doar crearea unui design care să fie realizat și testat în lumea reală. Aplicația include capacitatea de a simula modul în care obiectele se vor comporta atunci când sunt supuse unora dintre solicitările pe care le-ar putea experimenta în diferite condiții. Inventor poate ajuta la simularea modului în care un obiect s-ar mișca, cum ar reacționa în anumite scenarii.

În acest playlist puteți găsi tutoriale pentru programul Inventor prin exerciții pentru începători.

error: Content is protected !!