Oil & Gas. Manufacturing solutions

În perioada 24-25 noiembrie 2022, a avut loc seminarul tehnic “Oil & Gas. Manufacturing solutions” în Ploiești, România. Acesta a urmărit prezentarea multiplelor soluții tehnice și a echipamentelor puse la dispoziție de membri Asociației Patronale din Industria Prelucrătoare prin Așchiere.

Brandul “MariusCAD” a prezentat la acest eveniment soluțiile CAD pentru scule speciale și sisteme de prindere. Orice produs în lumea aceaste începe cu un desen. Ideile devin o schiță, schiță devine un obiect tridimensional, iar acest obiect devine un obiect fizic.

Cu toții știm produsele de serie care sunt comandate cu zecile, sutele sau dacă nu, chiar miile. Proiectarea 3D își face cel mai simțit nevoia atunci când un element standard suferă modificări pentru a satisface nevoia clientului, indiferent este modelat de la 0 sau având din realitate o baza de pornire.

Pentru a face o demonstrație practică asupra ușurinței în modelarea 3D, fondatorul brandului, Marius Păduraru, a modelat în 3 minute cronometrate o scula specială folosită în aplicații grele, pentru mașini de frezat cu strunjire.

Feed-back-ul participanților la eveniment și a comunității locale a fost unul ce merită ascultat și, cu siguranță, la următoarea ediție, numărul soluțiilor tehnice prezentate, dar și diversitatea acestora, vor fi pe măsură cererilor. 

error: Content is protected !!